Wednesday, July 13, 2011

Shower baik punyaa!!

Rumah sewa yang aku duduk sekarang ni ade masalah shower.. so kadang-kadang aku terfikir nak aje aku ambik pili bomba tu... kompum puas kan mandi..terbaik dari ladang! hahaha bil air pun tak payah bayar kalo pakai pili bomba...  heee.. so pun  aku teringin la gak an ade shower macam semua  gambar  kat dibawah tu.. nak tau besh or tak jom la tengok.. peace yaww!!


  • kalau yang macam ni, cube check kat balik semak samun..mesti ade banyak mata yang skodeng punya la..


  • yang ni sesuai la untuk pecinta ikan.. konon2 berenang sama2 ngan ikan lam aquarium tu la.. padahal shower je pun...


  • yang ni shower nya bukan pakai kepala paip..tapi pakai konsep kepala rusa.. airnya keluar kat lubang hidung..


  • kalau la ade jual shower camni kat malaysia, aku orang pertama yang nak beli... haha


  • macam alat doraemon daa... shower yang boleh bawa kulu kilir...


  • ni pun smart gak..dinding bleh tukar kaler lagi tu....


  • jimat ruang sikit an... boleh lipat mehh... 


  • macam nak mandikan lembu pulak... mang puas la kalau pakai shower camni...


  • agak tak faham sikit konsep shower camni.. ape yang spin? orang ke yang buleh di spin kan? haha


  • ni untuk pemalas punya orang.. leh mandi sambil baring je...


2 comments:

  1. yg 3rd last tuh best wooo... puas gler kalo dapat....

    Jom join sini Promot BLOG FREE!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...