Wednesday, June 8, 2011

Weirdo Shoe

  • Agakk2 da boring bela  binatang dalam akuarium, ape kata try bela kat kasut plak.. cool siot...haha


  • Sekali pandang mcam rambutan pn ade.. 2 kali pandang macam landak daa.. 


  • Lepas ni kalo nak pegi pasar tak payah susah- nak bawa bakul.. kasut pn ade bakul meh...



  • Nampak cam gelas..tapi ni kasut ye... ni kena ade balance yg tinggi.. 


  • yaksss ade ke yg sanggup pakai kasut camni..giler hodoh la.. kaki sendiri mseti lagi cantik..


  • Kesian tikus 2 dkorbankan dibuat kasut.. masalahnya ade ke org yg sanggup nak pakai?


  • Sangat unik.. tapi pelik la... fesyen ape nih?


  • Pehhh nak pakai kasut ni kena pastikan takde bau kaki la ye.. dibuatnya ade bau hapak.. boleh peng san org yg baunya...


  • Haaa siap ade tmpat simpan gameboy lagi... tak yah susah2 simpan kat beg... stylo abis la..


  • Apoo nih.... kasut yg dkelilingi tebuan eh? haha giler tinggi la..xterseliuh ke pakai kasut cam ni?


  • Comelnya.. leh tak mintak diorang reka kasut mini cooper? haha suka giler keta uh..comel!


  • Mak oih tak payah bawak radio kulu kilir dah.. kat kasut aje da leh play cd.. siap ade speaker lg uh...


  • Macam mentadak mentadu daa..macam tak kukuh je kasut ni...


  • Heee kalau la ade jual kat malaysia... tapi mcam tak elok plak seolah2 pijak rezeki....


  • 2 in 1 ni.. tak payah beli seluar... kasut aje dah sampai ke pinggang,,,


  • banyak nya button.. dibuatnya button tu rosak, direct tercucuk pin tu kat kaki..ouchh mesti sakit...


  • Position yg agak lucah je..hahhaha tak seswai tok bawah 18 thn nih...


  • Zirafah? haa ok gak tu suma org nak jd tinggi bile pakai heel.. leh la org pgil tinggi cam zirafah...



  • Erkkk ni leh la org kata bau kasut cam bangkai ikan.. haa seswai sangat la.. kompun kucing dok follow


  • kasut macam ni pn ade? cam seksa je mao pakai..


  • Kasut pun reti menjelir an... sangat pelik ah...

  • Binatang ape pulak la yg jd sumber inspirasi nak buat kasut ni....


  • Pita ukur pn leh jadi hiasan kasut kah?



  • Speechless jap... akutak tau tujuan kasut ni direka.. utk cerita alice in wonderland kah?


  • Ape pulak la function kat ksut tu.. remote? mp3?


  • Comel lah.. agak2 malas nak jalan, gelunsur kan aje... macm troli pulak...


  • Haaa ni mesti byk pelakon yg kena berlakon sbgai separuh org separuh kambing lam citer narnia tu pakai kasut ni kan.. no wonder la...


  • Aku tak tau nak gelak or puji tgk kasut camni.. yg pasti leh la suruh red riding hood pakai...


  • Sempoa ke? agak2 boring tgh beratur leh la main kira2 ngan sempoa tu eh...


  • Keliru jap... kukuh ke tangga tu? macam papan gelunsur la pulak....



  • ikan pun buleh hidup lam ksut ni... tak payah  letak oxygen ke eh?





3 comments:

  1. amik mana pic kasut nie? hahaha

    ReplyDelete
  2. AHAHAA!!kelakar laaa...
    perasaan..eerrrkk,,geli pun ade..
    chumel pun ade..cantik pun ade..unik pun ade..tak senonoh pun ade...=))

    ReplyDelete
  3. wa ! kasut Lady Gaga pun masuk carta..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...