Thursday, June 9, 2011

Signboard tak masuk akal

Bila sebut pasal sign board msti terfikir signboard yg berlmabak kat jalan raya tu.. selalu msti ade gambo yg simple je..budak kecik bace pn faham... takkan ade signboard yg ayt berjela2...mana sempat nak bace pun bila tgh drive... tapi kan kali ni aku nak share pulak pasal signboard yg pelik... kalo takat pelik je takpe tapi ade yg smpai tak masuk akal..n ade yg tak senonoh... hisy tp tu semuanya ade kat luar negara la..tak kan daptnya kat malaysia ni.. chek it out....

  • kalo tgk dari mata kasar, macam dilarang meraba la plak.. tapi area ni je dilarang eh? tmpt lain bole la eh? mcm tu pn ade ke?


  • Ni apa pulak.. dilarang seks ganas ke? or dilarang queen control? haha


  • serius yg ni aku tak faham..cupid? paderi? or org asli?


  • wizard? ade gak signboard cam ni eh? kira kawasan ni byk wizard la ni eh..persoalaanya wujud kah?


  • Terbaik lah! ade gak nama macam ni.. hahaha


  • Uihh kejamnya sampai ade area utk buang anak kat kolam buaya ke? 



  • Ni Agak tak senonoh la.. ade ke sign cam tu.. hishh memalukan betul.. tapi lawak pn ade...


  • Dilarang membuang bayi... haa malaysia patot letak signboard ni kat area tongsampah, longkang, tpi jalan, lubang najis....


  • Uihh usher n mariah carey utk dijual? 


  • macam edit pn ade... tak masuk akal tol ninja plak... 


  • Uihh kat luar negara nak basuh tgn pn da h tak selamat ke?


  • Aku cadangkan la malaysia pakai lampu trafik camni... stylo abis loh...haha


  • Ade ke manusia buang air besar berdiri? agak benggong pnya signboard..

  • Motif? ape mengena spendar ngan jalan raya...mushkil jap...


  • Agak nafsu binatang ye... sampai kena pasang signbord dilarg bersetubuh ngan kambing... haha


  • Uiihh harus ke pic uh? tape2 jgn salah faham.. anggap sesi mngurut da la.. haha


  • Selalu kita jumpa awas, lembu melintas..awas gajah melintas..awas tapir melintas... tapi drunker malintas? lohh org mabuk pn ade keistimewaan ke?


  • Area ni area aedes ye? aku pun tak paham la... pelik2 signboard yg ade...



2 comments:

  1. pndai wan cari....
    mmg funny sgt2....
    sha 1st time singgah nih... ti sha bce post wan yg len2 yeh...

    ReplyDelete
  2. mekaceh....

    teruskan myokong ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...